понеделник, 4 май 2009 г.

Да изгоним човекоядците от държавата



Интервю на Стойко Стоянов

- Г-н Гамизов, откриваме ви в Йерусалим. Какво е усещането ви за българската действителност от това свято място?

- Не мисля, че каквото и да е послание може да бъде чуто дори и от Божи гроб. Обществото ни е толкова обезверено и в него върлуват такива демони на лъжата, че и Спасителят да слезе на земята в България, ще бъде хулен и отхвърлен. Толкова дълго живеем в лъжи, че вече не сме способни да вярваме, че има бъдеще различно от настоящото. И за да сме сигурни, че нищо няма да се промени, продължаваме да даваме съдбата си в ръцете на садистични прикрити диктатори като Георги Първанов, на същите такива кандидат-диктатори като Бойко Борисов, на прото-фашисти като Волен Сидеров, на ориенталски тарикати като Ахмед Доган, на замаяни и бягащи от срамното си минало (и те незнаещи какви са) като Иван Костов, на хитри и коварни гладни да заграбят вече заграбеното от предните им бащи като Сергей Станишев. Трябва да спомена и хора като Андрей Райчев, Кънчо Стойчев, Божидар Димитров, Иван Кръстев, Иво Прокопиев, Цветелина Бориславова, Светослав Божилов, Славчо Христов, Георги Гергов, Васил Божков, Красимир Гергов, Христо Ковачки, Богомил Манчев, Чавдар Чернев, Иван Драшков, Любомир Павлов, Любен Гоцев, Маджовци, Маргиновци, Пехливановци, цялата гилдия от услужливи псевдожурналисти и псевдомедии и кой ли още не. Пропуснатите да се смятат за споменати...

- Засегнахте много публични личности. Какъв е въпросът ви към тях?


- Е, господа тарикати на прехода харесва ли ви тази България? Харесва ли ви да гледате тази помийна яма, която сътворихте? Ако утре нещо стане с вас, мислите ли, че съдбата ви ще е по-различна от тази на всеки друг съсипан от вашия ‘’успех’’ българин? Това ли е демокрацията на народа и за народа?
Не, това са гадните ви сънища от празните ви от морал и човещина глави. Това е този капитализъм, който бащите ви са ви набили в главите, защото са мечтали за такъв капитализъм. Без права, без закон, без свобода, без възможности за можещите и с гаранция за успех по рождение за тези, които принадлежат на класата на господарите.
На Великден на Божи Гроб не видях никой от вас. Вие не си губите времето с ‘’глупости’’ или ако дойдете ще е за снимка, която да закачите в кабинетите си в златна рамка между снимките на убитите глигани, елени, антилопи, лъвове и задоволството от спомените за съсипаните от вас съдби на милиони българи.

- Казват, че поклонниците идват на Божи гроб за да получат просветление. Вие какво прозряхте по светите места?

- В момента, пред очите ми е Старият град на Йрусалим, и си мисля как допуснахме България да се превърне в това отчаяно място, в което няма място и за най-малко щастие. Всяко човешко същество има право на законна съпротива, когато му отнемат свободата. Започвам да си мисля, че ако не направим нещо, то съдбата на Содом и Гомор ще ни сполети по някакъв метафоричен начин. Нима в България не останаха праведници?
Веднъж по време на пости казах засрамен на един свещеник, че ям месо. Той ми отговори: „Чедо, месо яж, хора не яж!”
Това ли заслужаваме като нация след толкова дълга история? Да бъдем завлечени в небитието от банда антихристи в компанията на мюсюлманския им еквивалент? Няма ли да се съпротивляваме? Ще стоим и ще гледаме края с примирение? Не, това не е за мен!
Време е да сложим край на човекоядството в България. Време е човекоядците да бъдат изгонени. И искам да се знае, че в тази метафора влагам повече твърдост и решителност.

- В интервю по Нова телевизия снощи, премиерът Сергей Станишев обвини опозицията в некомпетентност и търсене на реваншизъм. Обяви, че мисията на БСП е да управлява и следващия мандат, но отказва да види, че онази България, която ръководи от 4 г. продължава да е на последно място по ключови икономически и социални показатели в ЕС. Как ще коментирате това разминаване между реалности и претенции?

- Станишев е човек, който е дълбоко некомпетентен и съчетава това със забележително коварство. Като истински балкански Макиавели, той укрепва властта си, без ни най-малко да се интересува от съдбата на народа. Никога България не е имала толкова коравосърдечен министър-председател, като в това си качество само Иван Костов му е съперник. И не забравяйте, че легендите за това, че Станишев е незаинтересуван от корупцията, не отговарят на истината. Време е министър-председателят да започне да дава обяснения за Росен Карадимов и други лица от обкражението му. Все още не мога да намеря текст в конституцията, който да казва, че един съветник може да управлява държавата. Защо медиите не питат Сергей Станишев за сделката с Ирена Кръстева в контекста на участието на Росен Карадимов? Ами ако се окаже, че имаме случай на организирана криминална група с участието на министър-председателя? Знам, че Росен Карадимов се мисли за гениален и смята, че света е пълен с полуидиоти, които може да манипулира, както си иска. Имам новина за него: Приятелче, мина границата на търпимостта. Нищо няма да бъде забравено!

- Изпълнен с гняв към това управление, какво ви провокира да говорите така остро срещу премиера?

- Ненавиждам хора, които обещават да направят нещичко за обществото, което да е съвсем мъничко на фона на гигантските им усилия да придвижват всички начинания, които ограбват същото това общество и накрая да забравят това обещание. Това не се прощава.
Няма смисъл повече да говоря за този човек. По скоро е важно да кажа каква е линията на подкрепа, която всеки политик може да получи от мен и съмишлениците ми, ако я спазва. Но не фалшиво и само на празнословни програми, документи и с незнаещи за какво са в България псевдо ‘’експерти’’.
А с истински действия, които Гражданска лига на България след като се установи с пълния си граждански състав ще контролира:
Първо, Установяване на ефективна система за борба с организираната престъпност с ‘’бели якички’’. Такова познание в България сега не съществува. Резултатът е, че всички корпоративни субекти практикуват корупция без каквото и да било наказание. Това се отнася не само за българските такива, а и за такива, които произхождат от Русия и от демократичния свят. Последното е повече от срамно, защото обезверява и убива самата концепция за демокрация и пазар.
Второ, Модернизация на Наказателния кодекс, с която да се отговори на икономическата реалност в България, както и всички останали нормативни документи, свързани с ефективната правораздавателна процедура. Наясно сме, че това знание и желание липсва. За знанието работим вече четвърта година, тихо и не публично, с едни от най-смелите и вярващи експерти в свободния свят, така че то е налично и ще бъде предоставено. Нужно е само желание и смелост.
Трето, Започване на действия по унищожаването на скритите центрове на власт в България, произхождащи от криминалната дейност на остатъците на комунистическите служби за сигурност. Кръгове като ‘’Монтерей’’ не са мит. Може точно той да не е вече кой знае колко влиятелен, но кръгът ‘’Банкя’’ напълно го замества. Трябва да се появи разбирането, че тези кръгове извършват противодържавна и - по същество - противоконституционна дейност и службите за сигурност трябва да ги третират като заплаха за националната сигурност от най-висока степен.
Четвърто, Унищожаване на няколко особено влиятелни организирани криминални групи в икономиката. Организираната група в енергетиката е изключително опасна. Тя може да бъде приравнена към терористична организация, предвид мащаба на икономическия терор, който налага над цялото население на България. Тази група е и особено опасна и поради системното прокарване на интересите на Русия в България. Няма нужда да обяснявам ,че България не е част от Руската Федерация.
Пето, Засилване на работата на българското контраразузнаване и прочистването му от хора, работещи за Руската Федерация.Това е особено важно, защото в тази момент Руската Федерация не е приятел на демокрацията в България.
Шесто, Преглед на законосъобразността на големите инфраструктурни проекти в България ,без значение дали интересите в тях са свързани с Русия или държави, които дефинираме като съюзници в НАТО и ЕС. Това трябва да се извърши след като се установи така нужната ефективна система за борба с организираната престъпност с бели якички. Корупцията, практикувана в тези проекти, е много близо до това да убие ефективната демократична и пазарна процедура.

- Тези 6 опорни точки достатъчни ли са за да започне ново българско Възраждане?

- Те са достатъчни като условия, за да можем да започнем като общество проекта, който в Лигата наричаме ‘’Българската Реформация’’. Това означава: нова Конституция, която да е наистина от народа и за народа, с ясно дефинирани отговорности и разделение на властите, ефективно следващо я законодателство и съдебна система с истински контрол от демократичната процедура.
Този псевдоелит трябва да проумее, че ще си отиде. Въпросът е как ще го направи. Има само две опции: или като направи нещо полезно в последния момент, или като влезе в обречена битка да запази тази сатанинска конструкция, в която живеем.

- Каква молитва ще отправите към Бог?


- Преди да си тръгна от Йерусалим ще се помоля за България. Тя е повече от самотна сега, а битката за нея ще бъде почти библейска.
Бог да пази България!
Да живее Свободата!

2 коментара:

  1. Този другар плямпоти като бай ви Вучков, той е второ, подобрено издание на смешното плямпало-професор бай ви Вучков. Дрънка нелепици и се мисли за най-изтънчен манипулатор, уж е срещу всички, а по този начин върши платени услуги на управляващите. Тойе димкаджия като Янето (Яне Янев), срещу заплащане е готов на всяка мерзост.

    Жалко, че умен човек като Мирослав му се е хванал на въдицата, ама какви ли не неща се случват у нас в тия дни...

    ОтговорИзтриване
  2. Някой да не би да го заболя стомаха като прочете този материал,а?

    ОтговорИзтриване