понеделник, 9 ноември 2009 г.

Глобиха Рабех с 4000лв за побой

Снимка: БГНЕС

Днес Софийски районен съд призна за виновен футболиста на Левски - Юсеф Рабех, по обвинения в побой над таксиметров шофьор. Наказанието за Рабех е да заплати глоба от 4000лв + разноските по делото, които са на стойност 110лв.
Скандалният Рабех стана известен с поредицата си пиянски прояви в Студентски град, 3 от които завършили с пиянски катастрофи из софийските улици.
(Ноември, февруари и август ) За щастие нито една от катастрофите не завърши с фатален край.

Шофьорските правомощия на Рабех бяха отнети едва след втория случай през февруари, когато беше осъден и условно на 4 месеца. Все пак това не го спря отново да се качи на автомобил и то по-пиян и от предните вечери.

За сравнение наказанието за сходен случай с английския футболист, който удари жена в Лондонски бар, бе година и половина ефективен затвор. Футболистът, играещ в престижния премиершип, беше моментално изгонен от отбора си и вкаран в затвора за 18 месеца.


Снимка: guardian.co.uk

Наш юнак Юсеф за побой беше наказан да плати 4110лв.

Все още се чака решение по едно от делата - третото му пиянско шофиране от август месец. Ако не го вкарат в затвора, то нищо чудно в скоро време друг футболист от А група да премаже някой студент пред Фантастико.

1 коментар:

  1. Срам и позор! Ще заживеем по европейски на кукуво лято, когато цъфнат налъмите!

    ОтговорИзтриване