понеделник, 2 февруари 2009 г.

18.02, 10.00ч, пред НДК - В деня на поредния смазващ евродоклад ...

 

Позволявам си да пиша тук, защото предполагам, че голяма част от проблемите ви/ни са свързани с корпуцията като явление в България на всяко социално и политическо ниво.

Нужно е този корупция да бъде поне отчасти контролирана.

Нашето право на контрол можем да упражним на улицата - след като липсва политически морал за достойно поведение и ПОЕМАНЕ НА ОТГОВОРНОСТИ, след като липсват управленски качества за извеждането на България от 20-годишната ИКОНОМИЧЕСКА, МОРАЛНА и ПОЛИТИЧЕСКА КРИЗА!
Няма извинение за провала на българските псевдо-държавници – на тяхно разположение са способен народ и красива, плодорна територия.


Очакваният доклад на Европейската комисия за България ще удари последния шамар на сегашните управници, захвърляйки в калта розовите очила на вкопчилата се във властта политическа олигархия. Торните червеи на корупцията, разядоха органите на държавата, създавайки и имиджа на клoзета на Европа.


На 18ти февруари, в 10.00ч от НДК ще тръгне Протестно Шествие до Парламента.
Хората ще носят тоалетна хартия ..., за да изтрием дупетата на 'осралите се'.

 

6 коментара:

  1. ми ще ги триете като за друго не ви бива

    ОтговорИзтриване
  2. Там сме. Напоследък имаше затишие, а трябва екшън, за да бъдат разкарани тия помиари. На 14-ти много лесно разгониха народа с робокоп. Да видим дали и сега ще траят всички като п**ки?

    ОтговорИзтриване
  3. Оф,вече си мисля,че българите са неспособни дори за най-елементарни неща...

    ОтговорИзтриване
  4. Има и способни, има и непоспособни българи. Под общ знаменател не можем да сложим всичките.
    Важното е способните да намерят контакта помежду си и заедно да задвижат колелата на Гражданската Инициатива.
    Не се отчайвайте, хора!

    ОтговорИзтриване
  5. Ей, Миро, що не спечели Сървайвъра бря? Защото се коалираще с тоз оня срещу всички останали. Каква хубава тройна коалицийка си бяхте спретнали, та сега е малко иронично бих казал. Мда, съдбата не е без чувство а хумор.

    ОтговорИзтриване
  6. Не спечелих сървайвър именно, защото отказах да се коалирам скрито, а ясно заявих позицията си. Не спечелих, защото отказах да участвам в задкулисно разпределяне на 250те хиляди лева.
    Гордея се с играта си в Сървайвър и с приятелствата, които създах покрай нея.

    ОтговорИзтриване