събота, 31 януари 2009 г.

Търси се ...

 
 
Търсят се обществено активни граждани с лидерски умения и харизма, които да поведят Гражданското Общество в битка срещу настоящата политическа система.

Може ли от 7 000 000 българи в България да не можем да изберем 500 честни, интелигентни и кадърни граждани, които да съставят партия, зад която всички ние да застанем.
 
 

3 коментара:

 1. Здравейте, уважаеми г-н Джоканов,

  Тия дни се роди една идея, със същината на която можете да се запознаете тук: Важна инициатива: първа национална среща на политически ангажираните граждани и на политическите блогъри в България - Пловдив, февруари 2009 г.

  Ще се радвам не само морално да подкрепите инициативата, не само да помогнете за популяризирането й, но и лично Вие да участвате със свой доклад на срещата.

  От името на инициаторите: Ангел Грънчаров

  ОтговорИзтриване
 2. Ние сме събудени, а ти?
  "Днес Комисията по разсекретяване на архива на бившата Държавна сигурност излезе с поредното си решение, с което осветлява имената, сътрудници на службите, които са заема публични държавни постове....Най-известното сред тях е на журналиста Иво Инджев. В службите той е бил сътрудник под псевдоним Ивайло."

  ОтговорИзтриване
 3. до Анонимен,

  Иво Инджев е казал много преди тази комисия, че е бил зачислен в държавна сигурност, това не е тайна. Явно се интересуваш отскоро от политика :)
  Няма лошо. Важното е да разбереш какво е правил в ДС. Отговорът е нищо.
  Като кореспондент на БТА в близкият изток е трябвало да влезне в ДС ако иска да замине за Израел някъде към края на 70-те. Тогава не е било възможно другояче да замине в чужбина като журналист. При положение, че е бил в 20 и няколко години е разбираемо.
  Иво Инджев не е лъгал хората години наред като Гарелов и Кеворкян години наред от ефира на БНТ, които също са били от ДС.

  Поздрави
  Николай

  ОтговорИзтриване