неделя, 11 октомври 2009 г.

Имало криза - насочете се към секс-услуги


Търсейки из нета сайтове за публични търгове, неколкократно попаднах на обяви, в които кръшни (и не толкова кръшни) госпожици предлагат секс-услуги срещу съответното заплащане.
Цените варират от 40лв до 250лв, като от коментарите под някои снимки се разбира, че въпросните момичета хич не остават без работа. Толкова са заети професионално, че им се налага да работят едновременно с 2ма и повече клиенти в пиковите часове на денонощието.


Сега нека погледнем на това социално явление от перспективата на икономическата криза, която ни тресе.
Ако приемем, че средната цена на момиче за час е 100лв и имайки предвид, че само в сайта www.bezplatno.net има над 11 000 обяви, то по мои прости сметки това прави 1 000 000лв брутен паричен поток в рамките на 1 час.
Да приемем, че тези мадами работят средно по 3 часа на денонощие - това прави 3 млн. лв на ден, 90млн. лв. на месец и над 1 млрд. лв на година.
Тук не броя стотиците мургави "хубавици" по републиканските и околовръстни пътища из страната.
Това си е цял бизнес сектор, който все още остава в сивата икономика и милиарди левове остават необложени.

Въпрос на морал е дали ще се приеме закон за сексуалните услуги в България или не. Ако го приемат, то това ще доведе до увеличение на приходите в държавната хазна от една страна. От друга пък законодателното регламентиране на секс-услугите ще доведе до по-добри условия на работа за труженичките и хигиенно-здравословни гаранции за клиентите.
В момента този закон дори не стои на дневен ред. В такъв случай защо поне не се погнат закононарушителите и не се "обложат" частично техните доходи чрез финансови глоби.


Министър Дянков от 3 месеца не е спрял да говори за икономическа криза.
Ето - предлагам ви частично решение на проблема!

Премиерът пък говори за върховенството на закона и затова как гражданите трябва да уважават полицаите. Какво върховенство, какви 5 лева?! Може ли днес да стана свидетел на 11 000 явни закононарушителя и същевременно да имам вяра в закона?!
Как да уважавам полицаите, които нямат смелостта дори да посочат престъпниците в тази държава?!

Г-да министри, не знам вие как му викате на това, но аз го наричам ПОЛИТИЧЕСКО ЛИЦЕМЕРИЕ и НАГЛОСТ!


Половината европейски държави добиват по 1-2% от ежегодните си приходи на базата на финансовото обалгане на този икономически сектор, пък вие само повтаряте как нямало пари, та нямало пари.
Еми докато не си размърдате задниците няма да има! Тя държавната хазна никак не се пълни от телевизионните изяви на премиера.Вижте и тази статия .
-----------------------------
Още лицемерие и некадърие, идващи от министерския съвет на ГЕРБ:
- Биеш полицай, ставаш министър
- В България има повече първокурсници, отколкото първолаци

1 коментар:

  1. Поздравления!
    Тъкмо и на мен това ми се мотаеше из главата, но си мисля, че може да бъде адресирано до министър Дянков или да бъде представено в някое предаване, което се занимава с актуални теми като Карбовски или "Темата на "Нова"". Явно министър Дянков и премиерът Борисов не ползват услугите на споменатите труженички.
    С пожелание за здраве и успех!

    ОтговорИзтриване